Monica Iagăr, candidatul AUR la Primăria Sectorului 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Iagăr, fostă sportivă medaliată cu aur, și-a anunțat înscrierea în cursa pentru Primăria Sectorului 6 din partea formațiunii conduse de George Simion. Iagăr candidează și pe lista AUR pentru Parlamentul European. 

Monica Iagăr candidează la Primăria Sectorului 6 din partea AUR FOTO Facebook
Monica Iagăr candidează la Primăria Sectorului 6 din partea AUR FOTO Facebook

Fosta campioană Monica Iagăr și-a anunțat înscrierea în cursa pentru Primăria Sectorului 6 din partea AUR. Anunțul a fost publicat pe pagina sa de Facebook. 

Iagăr a câştigat ca sportivă titlul european la săritura în înălţime în 1998, atât în sală, cât şi în aer liber. În 2016 a preluat conducerea CS Dinamo de la fostul tenismen George Cosac. Ulterior, campioană s-a pensionat la 44 de ani pe caz de boală, stârnind un imens scandal mediatic. 

În cursa pentru Primăria Sectorului 6 s-au mai înscris actualul primar, liberalul Ciprian Ciucu, susținut de alianța PSD-PNL. Principalul său contracandidat viceprimarul USR, Mihaela Ștefan, consilier local al sectorului.

Valentin Florea, anunțat anterior de partidul AUR drept candidat pentru Primăria Sectorului 6, și-a anunțat demisia din partid, lansând mai multe acuzații la adresa partidului și a președintelui formațiunii politice, George Simion. Florea l-a caracterizat pe George Simion drept „un gunoi” și a susținut că a impus pe listele de candidați traseiști de la PSD și PNL. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite